Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیین افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان مقاومت اسلامی و فاز دوم موزه دفاع مقدس خراسان رضوی، صبح امروز با حضور خانواده‌های معزز شهدا، سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، کمال‌الدین میرجعفریان معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی، عبدالله ارجائی شهردار مشهد، محمدحسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد و جمعی از فرماندهان لشکری و مسئولان شهری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در ابتدای این مراسم، با بیان اینکه هرروز، روز گرامیداشت حماسه و ایثار است، اظهار کرد: ما تحت بیرق شهیدان هستیم و عزت‌های امروز ما مرهون حماسه سازی‌‎ها و ایثارهایی است که پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل از خود نشان دادند.

سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده ادامه داد: موزه دفاع مقدس و مرکز فرهنگی خراسان رضوی یکی از برنامه‌های راهبردی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان است که به موازات افتتاح یادمان‌ها در شهرستان‌های مختلف، تألیف و چاپ کتب اسنادی و تدوین دانشنامه استانی دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس مربوط به یک هفته و یک ماه نیست بلکه به استناد قاعده «کُلُّ یَوم عاشورا وَ کُلُّ اَرضٍ کَربَلا» حتی لحظه‌ای نباید در عمل به سیره شهیدان و نشر ارزش‌های معارف دفاع مقدس توقف و سستی به خرج داد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: برای آن که معارف فرهنگ دفاع مقدس را در بین جامعه و خصوصاً جوانان نشر دهیم، باید به صد زبان سخن گفت و از همه ابزارها نظیر هنر و رسانه استفاده کرد تا حرکت شهدا به الگوی همه مردم تبدیل شود.

موزه دفاع مقدس خراسان رضوی، سرمایه فرهنگی استان است

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی در ادامه این مراسم، دفاع مقدس را صحنه نمایش مقاومت مظلومانه ملت ایران در برابر یک اتحاد شیطانی جهانی دانست و تصریح کرد: احداث مراکز فرهنگی و معنوی از جمله مصادیق برنامه‌هایی است که توسط آن‌ها می‌توان فرهنگ ایثارگری و شهادت را به نسل‌های آینده انتقال داد، بنابراین برای همه مدیران و فرماندهانی که کمک به احداث باغ‌موزه دفاع مقدس استان در حیطه اختیارات و توانمندی‌های آنان است، علاوه بر مسئولیت اداری، یک‌بار معنوی و اخلاقی هم وجود دارد که در این عرصه به میدان بیایند.

کمال‌الدین میرجعفریان تأکید کرد: پیگیری‌های لازم برای ساخت موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان رضوی، منحصر در استان نیست و مطالبه ساخت آن را می‌توان حتی در سطح ملی و کشوری دنبال کرد، ساختار بودجه‌بندی استان می‌تواند به سمتی سوق پیدا کند که بخشی از بودجه فرهنگی را به ساخت باغ‌موزه دفاع مقدس خراسان رضوی تخصیص داد زیرا آورده فرهنگی این مجموعه اگر از بسیاری از برنامه‌های دیگر بیشتر نباشد، کمتر نیست.

سیره شهدا، یک زبان بین‌المللی برای انتقال فرهنگ اسلام است

شهردار مشهد در انتهای این مراسم به تبیین ضرورت‌های نشر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه پرداخت و گفت: سینمای هالیوود به عنوان نماد رسانه استکبارجهانی متمرکز بر دو مولفه شهوت‌گرایی و خشونت‌طلبی است و اگر این دو مؤلفه را از تولیدات سینمای هالیوود حذف کنیم، هیچ بار معنایی برای هنر غربی باقی نمی‌ماند.

عبدالله ارجائی ابراز کرد: نسخه جایگزین این گرایشات نفسانی، روحیه رشادت و ایثارگری است و اگر در سیره و سبک زندگی شهدای دفاع مقدس تفکر و مطالعه کنیم، نسخه‌های قابل‌ارائه بسیاری وجود دارد که می‌توان در بستر هنر از سرچشمه آن بهره برد.

وی گفت: اساساً می‌توان به مدد سبک زندگی شهدا یک زبان بین‌المللی ایجاد کرد تا جوانان همه کشورهای اسلامی حول یک فرهنگ گردهم جمع شوند، صدور انقلاب اسلامی به زور اسلحه و خمپاره میسر نمی‌شود بلکه باید در قالب یک فرهنگ جذاب، این مبانی را تبیین کرد و وحدت آرمان‌شهر اسلامی را در گرو نشر ارزش‌های دفاع مقدس تحقق بخشید.

باغ‌موزه دفاع مقدس خراسان رضوی با زیربنای ۱۹ هزار مترمربع در ضلع شرقی بوستان کوهسنگی مشهد درحال احداث است و تاکنون کتابخانه و مرکز اسناد این مرکز فرهنگی درقالب فاز اول و ساختمان مقاومت اسلامی در قالب فاز دوم به بهره‌برداری رسیده است؛ طبق پیش‌بینی‌ها، موزه مرکزی، سالن اجتماعات و محوطه‌سازی این مجموعه نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دفاع مقدس پارک کوهسنگی مشهد سیره شهدا حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس موزه دفاع مقدس خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان
  • پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس اهدا شد 
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود